Theme

Aanpassingen

Met het installeren van een voorgeprogrammeerd template zorg je ervoor dat je webwinkel er meteen professioneel uitziet. Het enige nadeel is dat deze themes vaak ontworpen zijn voor verschillende markten. Dit zorgt ervoor dat er veel dingen standaard zijn. Wil je dat je webwinkel er net even anders uitziet? Dan maken wij graag de aanpassingen speciaal voor jouw webwinkel zodat je werkt aan een unieke beleving voor je klant.

Wij bouwen jouw

bedrijfswebsite

Of je nou een bakkerij, een advocatenkantoor of koffiewinkel hebt, alle bedrijven hebben tegenwoordig een website nodig. Met meer dan 10 jaar ervaring weten we precies hoe we jouw bedrijfswebsite moeten bouwen en je kunnen ontzorgen van al het werk wat hier vaak bij komt kijken. Na de lancering van de website zorgen we daarom er gewoon voor dat je website blijft draaien en voeren aanpassingen snel voor je door.

Hosting, email

en domeinnamen

We bieden alle vormen van hosting aan. Je kan bij ons terecht voor het registreren en beheer van domeinnamen, maar ook voor het opzetten van email etc. Daarnaast verhandelen we ook veel domeinnamen dus mocht je graag willen weten wat je domein waard is, dan kan je hiervoor gewoon contact met ons opnemen. Ook als je juist interesse hebt in de domeinnaam van iemand anders.

SEO/SEA

Pakketten

Als je webwinkel of website eenmaal in de lucht is, begint het echte werk pas. Want hoe mooi je site ook is, als deze onvindbaar is binnen Google dan heeft het geen zin. Onze SEO specialisten Amsterdam hebben veel verstand hoe ze site omhoog kunnen krijgen in zoekmachines. Doorgaans wordt elke cent die hierin wordt geïnvesteerd, dubbel terugverdiend.