App

Inventory Alarm

Als ondernemer wil je altijd de volledige controle over je bedrijf. Met Inventory Alarm voor Lightspeed eCommerce krijg je meer inzicht in je voorraad. Er wordt constant over je schouder meegekeken of je voorraad nog op peil is en geadviseerd op welk moment opnieuw je voorraad aan te vullen.

Theme

Elements

Deze Theme voor Lightspeed eCommerce is onze nieuwste creatie. Met dit template heb je volledige vrijheid omdat je met de Crivex Element Builder heel makkelijk zelf de indeling van je homepage kan bepalen. Daarnaast is het thema zoekmachine geoptimaliseerd en zeer geschikt voor grotere webwinkels.

Theme

Visual

Het Visual Theme is ontworpen om veel plaatjes in beeld te brengen van de producten zonder dat dit ten koste gaat van de laadsnelheid van de pagina. Met het responsive ontwerp is de webwinkel zowel op de computer als op mobiele apparatuur goed te bekijken. Ook deze template wordt ondersteunt in Noord-Amerika, Europa en Australië.

Theme

Blueprint

Het klassieke Blueprint Theme blijft een hit voor veel gebruikers. Waarschijnlijk omdat dit template destijds nog een prijs heeft gewonnen voor mooiste template ooit. We houden van dit thema en zorgen ervoor dat hij mooi up-to-date blijft voor de vele gebruikers.